Matka Pohjolan sydämeen?

Korkeatasoisia ja ikimuistoisia matkoja Pohjolan sydämeen Suomeen.

Finn Tours Visit Nordic Finland

Järjestämme asiakkaillemme korkeatasoisia ja ikimuistoisia matkoja Pohjolan sydämeen Suomeen.

Kaikki sai alkunsa kolmesta kaveruksesta, joita yhdistää rakkaus ja intohimo suomalaiseen luontoon ja matkailuun, sekä oma monikulttuurinen tausta ja sitä kautta ymmärrys ja tuntemus Pohjolaan sekä Lähi-itään. Syntyi idea, että Suomesta ja suomalaisesta luonnosta pitää kertoa maailmalla ja samalla yhdistää tähän meidän harrastukseen sekä intohimoon. Siten syntyi Visit Nordic Oy -koe Pohjalaan.

Pidämme huolta matkan järjestelyistä alusta loppuun niin, että asiakkaamme voivat keskittyä täysillä vaille huolta matkan nauttimiseen. Räätälöimme matkat yksilöllisesti ja otamme huomioon asiakkaidemme toiveet. Ystävälliset ja kielitaitoiset matkaoppaat ovat koko ajan asiakkaidemme tavoitettavissa ja tukena kaikissa asioissa. Meidän laajaan yhteistyöverkostomme kuuluu autovuokraamot, yksityiset klinikat sekä hotellit luonnon keskellä että urbaanin kaupungin sykkeessä.

Kevätlomapaketti

Kesälomapaketti

Syyslomapaketti

Talvilomapaketti

Usein kysytyt kysymykset

Lentoyhtiöillä, kuten Finnair, SAS, Norwegian, on monia yhteyksiä Suomen lentoasemille – ja TUI:lla on hyvät yhteydet Suomen Lappiin.

Touko-elokuussa sää on Suomessa melko lämmin ja on aika katsella keskiyön aurinkoa. Talvi on kylmä lumen kanssa, ja tammikuun lopulla voit harrastaa monia ulkoiluaktiviteetteja, kuten hiihtoa. Syyskuusta huhtikuuhun Pohjois-Suomessa on revontulien katseluaika.

Jätä yhteydenotto, niin jutellaan lisää palveluista!

Yhteydenottolomake